Aquí estem!

No som perfectes, però tenim un bon sentit de l'humor.

Sobre nosaltres

Som el grup d'amics més improbable que has vist des que es va unir la tribu dels Goonies! Hem decidit unir les nostres forces i fundar una associació cultural... perquè, sincerament, no teníem res millor a fer! Prepareu-vos per una dosi de diversió, cultura, i qui sap, potser fins i tot algun èxit accidental! Us donem la benvinguda a la nostra estranya, però encantadora, associació cultural!

Benvinguts/des a la nostra família d’amics i somiadors, on mai hi ha un moment avorrit i sempre hi ha alguna cosa nova per descobrir.

Associació Coolactiu

Una comunitat unida per la cultura

Bressol de la Creativitat

La cultura és l'ànima d'una comunitat, un conjunt de costums, tradicions, llenguatge, art, música i creences que defineixen la identitat col·lectiva d'un poble. És un patrimoni viu que es transmet de generació en generació, enriquint-se amb el temps i les influències diverses. Quan un grup de persones comparteix l'amor per la seva cultura, es crea una connexió única que els motiva a unir-se. Junts, poden preservar aquest tresor col·lectiu, promoure les seves expressions artístiques i assegurar que les seves arrels culturals floreixin per a les futures generacions.

El Fil que Ens Uneix

La cultura és el reflex de la nostra història compartida i la manifestació dels nostres valors comuns. Inclou tot, des de les nostres festes populars fins a les arts escèniques, passant per la gastronomia, els relats orals i les pràctiques rituals. Aquesta riquesa cultural ens uneix i ens defineix com a comunitat. La passió per mantenir viva aquesta identitat cultural pot motivar un grup de persones a formar una associació. Mitjançant l'organització d'esdeveniments, tallers i activitats, poden celebrar i difondre el seu patrimoni, creant un espai de trobada i aprenentatge per a tothom que vulgui gaudir de les seves arrels culturals.

Emocions en viu

Premi 2024 "Petits grans mestres"

Aquest premi reconeix la valuosa participació de nens i avis en el documental dedicat a preservar la memòria del nostre poble. Els nens, amb la seva curiositat, han entrevistat els avis, que han compartit les seves històries i saviesa. Junts, han ajudat a mantenir viva la nostra història i cultura. Aquest premi celebra el seu compromís i contribució a connectar generacions i preservar el nostre llegat.

Premis "irracionals" 2023

Aquests premis irracionals són homenatges humorístics a aquelles persones que han aconseguit fer dels seus deliris una realitat, com ara inventors de peculiars gadgets per a gats, o els que fan malabars amb pomes mentre equilibren llibres de cuina. En resum, són una celebració dels èxits més estrafolaris i de les idees més absurdes que, de vegades, tenen un encant especial.

Un mosaic d'experiències